Адриатическа приказка - Будва, 24-28 май, автобусна програма.

 
Почивка Адриатическа приказка - Будва, 24-28 май, автобусна програма.

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
24.05.2018 429.00   

Цена от: 429.00 BGN

 
Адриатическа приказка
София – Ниш - Нови пазар - Подгорица - Будва – София
5 дни / 4 нощувки, 24 - 28 май 2018
 
3 екскурзии в Будва, Котор и Дубровник с местен екскурзовод, включени в цената


Програма на пътуването:

1 ден. Отпътуване в 05.00 ч от София по маршрут София - Ниш - Нови пазар - Будва. Пристигане късно вечерта. Настаняване в двойни стаи в хотел Slovenska Plaja 3*+ в Будва. Вечеря - сух пакет. Нощувка.
2 ден. Закуска. Пешеходна разходка в Будва с местен професионален екскурзовод. Разглеждане на църквата "Св. Троица", Цитаделата, крепостната стена. Автобусна екскурзия в Стария град Котор с местен професионален екскурзовод: църквите Свети Николай Чудотворец, Света Мария, Католическата катедрала Свети Трифон, Часовниковата кула, Морския музей /отвън/. Свободно време в Котор. Връщане в Будва. Вечеря. Нощувка.
3 ден. Закуска. Целодневна екскурзия до Дубровник с местен екскурзовод на български език. Разглеждане на центъра на града: Двореца “Спонца”, Двореца на Ректора, Църквата “Св.Влах”, Францисканския манастир. Разходка по “Страдун” – красивата пешеходна улица на Дубровник. По желание – екскурзия с корабче до остров Локрум. Островът е обявен за национален парк, в него може да се видят: ботаническата градина с уникални палмови видове, крепостта Порт Роял на върха на острова и соленото езеро „Мъртво море”. Връщане в Будва. Вечеря. Нощувка в Будва.
4 ден. Закуска. Свободно време в Будва. Вечеря. Нощувка. По желание - срещу допълнително заплащане на място: Целодневна екскурзия до Албания – градовете Шкодер и Тирана с местен екскурзовод на руски език /. Целодневна екскурзия до Цетине и манастира Острог - посещение на скалния манастир на Василий Острожки и старата столица на Черна гора – Цетине с Цетинския манастир. Целодневна екскурзия „Круиз в Которския залив” - отпътуване с автобус до Тиват, откъдето започва круизната обиколка. Пристигане в Херцог Нови, свободно време. Отпътуване за плажа Жаница, свободно време за плаж или възможност за разходка с лодка до Синята пещера. Продължаване за залива на Пераст с островите Св.Георги и Св.Богородица на скалата, свободно време за разглеждане на манастира Св.Богородица. Отплаване за Котор, свободно време. Връщане в Будва с автобус. Ориентировъчна цена на човек за всяка екскурзия по желание: 20 - 30  евро на турист. Цените на екскурзиите по желание се потвърждават и заплащат на място.
5 ден. Закуска. Отпътуване за България. По пътя: фотопауза при о-в Свети Стефан, собственост на фамилията Оман, едно от най-красивите места на Будванската Ривиера. Пристигане в София късно вечерта.
            
Тръгване от Пловдив – доплащане 40 лв на турист двупосочно при минимум 10 плащащи.
 
Необходими документи: валидна лична карта за Черна гора, Хърватска и Албания за български граждани.

Начини на плащане:
  • Депозит: 250 лв при записване
  • Доплащане – 14 дни преди пътуване

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването – му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването, не му се възстановяват никакви суми.Цената включва:

- транспорт с лицензиран автобус 3*
- 4 нощувки в двойни стаи със закуски и вечери на бюфет в хотел Slovenska Plaja 3*+ в Будва
- пешеходна разходка в Будва с местен екскурзовод  
- автобусна екскурзия до Котор с професионален местен екскурзовод на български/руски език с включени местни такси
- автобусна екскурзия до Дубровник с професионален местен екскурзовод на български език
- фотопауза при остров Св. Стефан
- медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на ЗК Мондиал с покритие 10 000 евро
- водач от туроператора по време на пътуванетоЦената не включва:

- Задължително се заплаща: Курортна такса - 1.50 евро на ден (заплаща се на рецепция при настаняване)

 

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал